във функционирането на Туитър, предаде Франс прес. Проблемът изглежда е започнал

...
във функционирането на Туитър, предаде Франс прес. Проблемът изглежда е започнал
Коментари Харесай

Туитър се срина в цял свят за часове

във действието на Туитър, съобщи Франс прес. Проблемът наподобява е почнал към 21.30 ч. по Гринуич през вчерашния ден (0.30 ч. българско врeме), като потребителите не могат да употребяват обществената мрежа, в това число да туитват. 

От Туитър споделиха, че се пробват да отстранят неизправността допустимо най-бързо. След среднощ по Гринуич (3 ч. българско време) работата на обществената мрежа последователно се възстановява.

" Сривът се дължи на проблем във вътрешните системи. Няма доказателства за хакерска офанзива ", се  показва в съобщение на Туитър. 

Франс прес отбелязва, че сривът е пристигнал в неприятен миг за  обичаната на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп социална мрежа. В сряда Туитър си навлече гнева на американската десница и на доста консерватори, откакто блокира шерването на публикация, издигната върху хакнати документи, компрометиращи кандидат-президента на демократите Джо Байдън, който е любимец в изследванията. Акаунтът в Туитър на предизборния щаб на президента Доналд Тръмп за малко бе стеснен, с цел да не може да разгласява въпросния материал.

 

Правната комисия в Сената, където републиканците имат болшинство, възнамерява да извика шефа на обществената мрежа Джак Дорси на чуване в петък, 23 октомври. Сенатор Тед Круз сподели, че ще желае от Дорси пояснения " за какво Туитър злоупотребява със своята власт, с цел да заглушава медиите и да прикрива изказвания за корупция ".

 

Най-популярните обществени мрежи постоянно имат проблеми с действието. По-голям мотив за безпокойствие за тях обаче са хакерските офанзиви, отбелязва Франс прес.

 

Източник: Дир.бг
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР